Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΗ ΣΑΜΟ- Γιατροί και νοσηλευτές εισέβαλαν στο γραφείο του διοικητή(ΑΠΕ)

«Ουσιαστική και όχι συμβολική» είναι η κατάληψη στο γραφείο της διοικητή, όπως υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι του προσωπικού του Νοσοκομείου Σάμου, απαιτώντας να πληρωθούν υπερωρίες από τον περασμένο Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, αλλά και φέτος τον Μάρτιο.

Γιατροί και νοσηλευτές εισέβαλαν στο γραφείο του διοικητή
Οι γιατροί και οι νοσηλευτές του ιδρύματος είχαν προειδοποιήσει για δυναμικές κινητοποιήσεις το προηγούμενο διάστημα και το νωρίς μεσημέρι της Δευτέρας έκαναν πράξη την απειλή τους.
Αντιπροσωπείας του συλλόγου των εργαζομένων μπήκαν στο γραφείο της διοίκησης και ζήτησαν από τη διοικητή, Βάσω Σίδερη-Πατλάκα, να τους δώσει άμεσα απαντήσεις για το πότε ακριβώς θα πληρωθούν, ειδάλλως δεν θα λήξει η κατάληψη, η οποία σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου, Σταμάτη Φιλιππή, δεν είναι συμβολική, αλλά ουσιαστική.
Από την πλευρά της, η διοικητής ενημέρωσε ότι έχει αποστείλει σειρά σχετικών εγγράφων, ενώ -όπως τόνισε- είχε επισκεφθεί και η ίδια τον γγ του υπουργείου Υγείας, από το οποίο έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα δρομολογηθεί η αποπληρωμή των οφειλών προς τους εργαζόμενους. Εξάλλου, όπως πρόσθεσε, και στις επαφές που πραγματοποίησε ενώπιον των εργαζομένων πήρε την απάντηση ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το πότε θα καταβληθούν τα χρήματα.
Πηγή: ΑΠΕ

από ygeianet.gr      http://www.ygeianet.gr/keimeno.php?id=31529

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου