Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ "ΤΖΑΝΕΙΟ"


Ενημέρωση από Τζάνειο



Την Δευτέρα 30/1/2012 στην πύλη του νοσοκομείου θα γίνει  ανοιχτή γενική συνέλευση για να αποφασίσουμε την κλιμάκωση του αγώνα για το ενιαίο μισθολόγιο-φτωχολόγιο και τον συντονισμό μας με τα άλλα νοσοκομεία που ήδη έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις.

Θα εκλέξουμε επιτροπή αγώνα για να είναι σε καθημερινή επαφή και με  τις άλλες επιτροπές για να οργανώσουμε την κινητοποίηση της Πέμπτης 2/2/2012 στο υπουργείο υγείας.

Το νοσοκομείο θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας και δεν θα πραγματοποιηθούν τακτικά περιστατικά στο χειρουργείο.


Οι εργαζόμενοι δεν ζητούν ελεημοσύνη από κανέναν ζητάμε να ανταμειβόμαστε αξιοπρεπώς και όχι με μισθούς πείνας.


Το ποτήρι ξεχείλισε θέλουμε πίσω αυτά που μας έκλεψαν για να τα δώσουν στους τοκογλύφους των τραπεζών.


Στη συνάντηση που έγινε στο γραφείο του διοικητή αυτοί που αποτελούν την πλειοψηφία στο σύλλογο του νοσοκομείου μας, αυτοί που μέχρι πριν λίγο διάστημα έλεγαν στον κόσμο ότι εμείς ως χαμηλά αμειβόμενοι θα έχουμε αύξηση των αποδοχών μας και ότι δεν χρειάζεται να διαμαρτυρόμαστε, ή όταν ήταν απλήρωτες οι υπερωρίες και  λέγαμε για επίσχεση εργασίας έκαναν τους ανήξερους, πήγαν να ζητήσουν ελεημοσύνη από τον διορισμένο υπάλληλο της κυβέρνησης και συσσίτια λες και ο μόνος που θα πεινάει θα είναι αυτός που δουλεύει στο νοσοκομείο και όχι η οικογένειά του.


Συνάδελφοι , την οργή που νιώθουμε για όλα αυτά πρέπει να την κατευθύνουμε στους πραγματικούς υπεύθυνους αυτής της κατάστασης.


Να ξεκινήσουμε δυναμικά την Δευτέρα και να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι να πέσει η χούντα που μας κυβερνάει και μαζί αυτούς που στηρίζουν αυτήν την αντιλαική πολιτική , αυτούς που βάζουν «πλάτη»  στο να περάσουν τα μέτρα της κυβέρνησης( ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ακροδεξιά ).Να διώξουμε τους γραφειοκράτες από το σύλλογο και την Ομοσπονδία που έχουν μετατρέψει το Σωματείο  σε  Κλειστή Λέσχη μόνο για φίλους και γνωστούς, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα.Προσπαθούν να φέρουν εμπόδια σε κάθε μορφή διαμαρτυρίας για να μην στεναχωρήσουν τα αφεντικά τους. Τώρα αντέδρασαν γιατί τους ανάγκασε ο κόσμος και έτσι πρέπει να γίνεται. Για να μην ξεχνιόμαστε πρέπει να σας θυμίσουμε ότι τα χαρτιά με την πληρωμή του Φεβρουαρίου βγήκαν από την μισθοδοσία μετά τις εκλογές για την Ποεδην. Έτσι για δείτε πως λειτουργούν οι μηχανισμοί τους και ότι έχουν πρόσβαση παντού με την ανοχή της διοίκησης φυσικά. Γιατί δεν θα ήταν καθόλου ευχάριστο για τον Κουτσουμπέλη και τα τσιράκια να αντιμετωπίσουν την οργή του κόσμου. Έτσι τα χαρτιά μοιράστηκαν όταν αυτός θα είναι ασφαλής στο γραφειάκι του απέναντι από το υπουργείο και να προετοιμαστεί να διεκδικήσει την προεδρία της Ποεδην.

Το ερώτημα που βγαίνει απ’ όλα αυτά είναι:

        Ή  ΑΥΤΟΙ  Ή ΕΜΕΙΣ…….ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ


ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ


ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ


3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.....ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΝΟΠ.ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ....ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΝΟΠ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο που με κάνει να απορώ είναι γαιτι δεν κάνουν το ίδιο και οι εργαζόμενοι όλων των νοσοκομείων.. Μπράβο σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή