Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΓΝΑ "ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ-Ε.Ε.Σ "

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙ ΤΟ ΕΣΥ
ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΚΛΕΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟ;
Ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για την Τρίτη 13 Μαρτίου τις 8μμ ομιλία του υπουργού υγείας Λοβέρδου στο μπαρDa Vinci της Αγίας Παρασκευής καθώς από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής, που με συνθήματα ανυπομονούσαν να συναντηθούν μαζί του. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και εργαζόμενοι του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός. Στην όμορφη αυτή βραδιά, στο χλιδάτο αλλά και αμαρτωλό κέντρο της Αγίου Ιωάννου συγκεντρώθηκε όλος ο Πασοκικός-Μνημονιακός συρφετός της Αγ.Παρασκευής αλλά και γύρω περιοχών προφανώς για να τους εκθέσει ο υπουργός υγείας τα επιτεύγματά του στη διάλυση της δημόσιας υγείας.
Πιο ταιριαστό μέρος δε θα μπορούσαν να βρουν....
Κατά τις10μμ, όταν έγινε φανερό στις αστυνομικές περιπολίες ότι η μαζική και δυναμική συγκέντρωση δεν επρόκειτο να διαλυθεί παρά το τσουχτερό κρύο, ο Λοβέρδος δεν τόλμησε να εμφανιστεί (κρίμα, πήγαν τζάμπα τα σικ κοστούμια,οι γούνες και τα κομμωτήρια!!).
Και σιγά-σιγά άρχισαν να ξεμυτίζουν οι υψηλοί προσκεκλημένοι...
Ανάμεσα σ' αυτούς, σύσσωμο το εργοδοτικό σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, αγκαλίτσα ΠΑΣΚΕ Βούλα Γεωργάκη (μετά του συζύγου) και ΔΑΚΕ Γιάννης Τιερρής και Αριστείδης Μάρκου, Λευτέρης Κάλλιος (ο ανεξάρτητος), και ΒΕΒΑΙΑ ο εκπρόσωπος των γιατρών στο διοικητικό συμβούλιο Βασίλης Λαοπόδης. Ακόμη, υψηλόβαθμα υπηρεσιακά στελέχη του νοσοκομείου τα οποία είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια. Επειδή μέχρι και μετά τις11μμ πολλοί δεν είχαν μούτρα να ξεμυτίσουν, βάζουμε στοίχημα το κεφάλι μας ότι μέσα ήταν κι άλλα μεγαλοστελέχη της Ερυθροσταυρίτικης διαπλοκής.
Στην έξοδό του από το ευαγές μπαρ, ο γνωστός και μη εξαιρετέος μεγαλοΠασόκος, ο επονομαζόμενος και αρχιερέας της διαπλοκής, το δεξί χέρι του προέδρου του Ερυθρού Σταυρού διαβόητου Ανδρέα Μαρτίνη, Βασίλης Λαοπόδης φιλοδωρήθηκε από τους παριστάμενους με μια τούρτα και αυγά.
Αλήθεια,τι έκαναν εκεί όλοι αυτοί μαζί, και οι ΔΑΚίτες σε μια αμιγώς Πασοκική σύναξη, ενώ δεν ήταν κανείς άλλος από τον Πασοκικό χώρο της υγείας;
Ήταν καλεσμένοι ως σωματείο;
Θα συζητούσαν με τον υπουργό τα σχέδιά τους για το μέλλον του νοσοκομείου μας;
Απαιτούμε απάντηση ΤΩΡΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ Ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ
 
ΟΛΟΙ ΟΙ " ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου