Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ.....


Τρόικα: «κόψτε τα προνοιακά επιδόματα»!

Σταματημό δεν έχουν οι οδηγίες που δίνουν πλέον με προσβλητικό ύφος πια οι δανειστές μας. Στο στόχαστρο τους πλέον τα προνοιακά επιδόματα τα οποία ζητούν να «κουρευτούν» δεόντως προκειμένου να εξοικονομηθούν κονδύλια.
Ποιοι θα τα χάσουν;
Μόνο στα απαραίτητα επιδόματα και σε όσους τα έχουν μεγάλη ανάγκη ζητά η τρόικα να περιορισθεί η ελληνική κυβέρνηση. Γι αυτό και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας τις τελευταίες ώρες κάνει υπολογισμούς για το ποιοι θα χάσουν και ποιοι θα κερδίσουν από αυτή τη διαδικασία.
Σήμερα περίπου 250.000 άνθρωποι λαμβάνουν προνοιακό επίδομα. Μετά την απογραφή των δικαιούχων που θα ξεκινήσει στην 1η Φεβρουαρίου με προβλήματα λόγω έλλειψης προσωπικού στα ΚΕΠ, αναμένεται τα επιδόματα να κουρευτούν δραστικά.
Συγκεκριμένα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπολογισμοί μιλούν για μείωση επιδομάτων κατά 30 με 40% σε όσους τα λάμβαναν μέχρι σήμερα.
Οι τροικανοί κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με την ελληνική κυβέρνηση, παρέδωσαν κείμενο …εντολών στους έλληνες υπουργούς στα αγγλικά που έλεγε ότι πρέπει να περικοπούν τα προνοιακά επιδόματα.

πηγή  http://www.iatropedia.gr/articles/read/1005


AYTONOMH NOΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ:
Eλπίζουμε να βρεθεί κάποιος να "διαβάσει " τις νέες εντολές των κορακιών.Είναι καιρός να δράσουμε συλλογικά και να τους κάνουμε να ξεκουμπιστούν από εδώ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου