Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ


ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ


Φίλε συμπολίτη


Τα προβλήματα στο χώρο της υγείας ολοένα και αυξάνονται, τόσο για τους εργαζόμενους σε αυτόν, όσο και για εσένα που πληρώνεις από το υστέρημα σου για υπηρεσίες ποιότητας  που ποτέ δεν σου παρέχουν.

Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ -ΛΑΟΣ- ΤΡΟΪΚΑ έχουν πάρει τις αποφάσεις τους: ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ και μετατροπή της σε κερδοφόρες επιχειρήσεις, που αδιαφορούν για τον φτωχό, τον άνεργο, το μετανάστη και τον εργαζόμενο στο χώρο της Υγείας.
Αυτή τη στιγμή πληρώνεις ασφαλιστικές εισφορές και κάθε φορά που έχεις την ανάγκη για περίθαλψη, σου επιβάλλουν να πληρώσεις 5 ευρώ την επίσκεψη σε κάθε ιατρείο και εκατοντάδες ευρώ για τις εξετάσεις σου.

Εμείς οι εργαζόμενοι έχουμε φτάσει, με την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου, να δουλεύουμε για 200-250 ευρώ και σε ορισμένες περιπτώσεις για 18 ευρώ το μήνα.
Είμαστε αυτοί που σε νοσηλεύουμε, σε περιθάλπτουμε, είμαστε υπεύθυνοι για τις εργαστηριακές σου εξετάσεις


Η ΑΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ!


Έχουμε ξεκινήσει ένα διαρκή αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής που βαθαίνει την κρίση, ‘σκοτώνει’ τους κοινωνικά αδύνατους, κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και οξύνει ακόμα περισσότερο τα προβλήματα όλων μας.


Σε αυτή τη ΜΑΧΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, να συμπορευτείς στον αγώνα μας και να κατανοήσεις της φωνές αγωνίας που καθημερινά υψώνουμε


Ενάντια σε αυτούς που υπονομεύουν και υποθηκεύουν το μέλλον μας.


Ενάντια σε αυτούς που αδιαφορούν για τα πραγματικά μας προβλήματα!!!


Ενάντια σε αυτούς που αδιαφορούν εάν έχεις τη δυνατότητα να πληρώσεις τα χαράτσια, τους κεφαλικούς φόρους, 5 ευρώ για τις επισκέψεις σου στα Δημόσια Νοσοκομεία, το ενοίκιο  σου, τους τρέχοντες λογαριασμούς σου.


ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΟΥ σε τυχόν δυσκολίες που μπορεί να συναντήσεις ερχόμενος στον ‘ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ’ είτε ως επισκέπτης, είτε ως ασθενής.


Οι κινητοποιήσεις μας έχουν στόχο:


·         Την ανατροπή αυτής της πολιτικής


·         Για αξιοπρεπείς μισθούς


·         Για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και νοσηλείας


·         ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ
ΣΕΝΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου