Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ - Υπ Υγείας: Οι Γερμανικές εταιρίες ''προηγούνται'' όλων.... ( ygeionomikoi.gr )

Η «συνεργασία» της Γερμανικής Κυβέρνησης με το Υπουργείο Υγείας φαίνεται προχωρά κανονικά και από το έγγραφο προκύπτει ότι δεν αφορά μόνο την «επέμβαση» των Γερμανών στη διοίκηση και τη λειτουργία των Νοσοκομείων αλλά και τις παρεμβάσεις στην υγειονομική περίθαλψη αλλά επεκτείνεται και σε άλλους τομείς που αφορούν τη στήριξη των Γερμανικών εταιριών.
Δεν εξηγείται αλλιώς το μεγάλο ενδιαφέρον της 2ης ΥΠΕ σε συνέχεια εγγράφου του υπουργείου για την αποπληρωμή δύο συγκεκριμένων Γερμανικών φαρμακευτικών εταιριών.
Συγκεκριμένα με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στάλθηκε στις 19-3-2012 στους Διοικητές των Νοσοκομείων της 2ης ΥΠΕ ζητείται να απαντήσουν εντός μίας ώρας αν έχουν αποπληρωθεί δύο συγκεκριμένες Γερμανικές εταιρίες.
Πέρα από το γεγονός ότι το ενδιαφέρον της 2ης ΥΠΕ εκδηλώνεται μόνο για δύο εταιρίες το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στο συγκεκριμένο μήνυμα δεν αναφέρονται μόνο οι εταιρίες αλλά επισημαίνεται ότι είναι Γερμανικές.
Σύμφωνα μάλιστα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες αντίστοιχο αίτημα έχει σταλεί και στα Νοσοκομεία της 3ης ΥΠΕ γεγονός που συνηγορεί στην εκτίμηση ότι πρόκειται για γενικευμένη κυβερνητική εντολή από το Υπουργείο Υγείας.


Το έγγραφο ανακάλυψε η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ και φανερώνει τις στενές σχέσεις του Υπουργείου μας με τις Γερμανικές εταιρείες.....αλλά που το πρόβλημα αφού " οι Γερμανοί είναι φίλοι μας "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου