Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΟΤΑΝ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙ " ΔΟΝΤΙΑ ".....

Παπαδήμος: "Αποστολή της κυβέρνησης η σωτηρία της χώρας"
«Ακούω από διάφορες πλευρές για "κόκκινες γραμμές". Για μένα κόκκινη γραμμή είναι η σωτηρία της χώρας και η διασφάλιση ενός ασφαλούς μέλλοντος για τους πολίτες της. Αυτή είναι η αποστολή αυτής της κυβέρνησης και αυτήν πρέπει να υπηρετήσουμε, με κάθε δύναμη που διαθέτουμε», δήλωσε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος στο υπουργικό συμβούλιο που ξεκίνησε στις 15.30.

Για την εν λόγω στάση του ο πρωθυπουργός είχε προϊδεάσει νωρίτερα με τα όσα είχε πει στις συναντήσεις του με τους κοινωνικούς εταίρους.«Δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε» και «δεν μπορούμε να ξεκινάμε το διάλογο από τη βάση δεδομένων και αμετακίνητων κεκτημένων, διότι αύριο κινδυνεύουμε να μην έχουμε τίποτα», τόνισε και πρόσθεσε: «Εάν δεν κάνουμε τις αναγκαίες προσαρμογές, είναι δεδομένο ότι δεν μπορούμε να αναμένουμε ότι τα άλλα κράτη της ΕΕ και οι διεθνείς οργανισμοί θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούν μια χώρα που δεν προσαρμόζεται στην πραγματικότητα και δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματά της. […] Εάν αυτό συμβεί, εάν η χρηματοδότηση των εταίρων μας διακοπεί, τότε οι επιπτώσεις θα είναι πραγματικά τραγικές για τα εισοδήματα των εργαζομένων, και η ανεργία θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο».

Μάλιστα, στο υπουργικό, ο κ. Παπαδήμος απευθυνόμενος στους υπουργούς του, ζήτησε την επιτάχυνση των διαδικασιών για τα όσα έχουν συμφωνηθεί σε μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και μνημόνιο. «Τις αμέσως επόμενες εβδομάδες όλοι μας, ο καθένας και η καθεμία στο υπουργείο του, (πρέπει) να επιταχύνουμε τους ρυθμούς υλοποίησης για να φέρουμε σε πέρας όλα όσα έχουμε δεσμευτεί να κάνουμε. Όλοι κρινόμαστε από τις επιδόσεις μας. Και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι η χώρα δεν θα αποτύχει», ανέφερε.

( από http://www.madata.gr/epikairotita/politics/161820.html)

Ως πότε θα καθόμαστε και θα τους ακούμε; Το έργο το έχουμε ξαναδεί,πλησιάζει βλέπετε και η επόμενη δόση. Η τρομοκρατία,ο εκφοβισμός,οι απειλές από δω και πέρα θα τις βλέπουμε,θα τις ακούμε και θα τις ζούμε καθημερινά.Μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε;Mήπως ήρθε η ωρα να πάρουμε τις ζωές, στα χέρια μας;Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε στην άκρη τις γραφειοκρατικές συνδικαλιστικές ηγεσίες που απλά παρακολουθούν την " σφαγή ";
Συντονισμός της ΔΡΑΣΗΣ μας ΤΩΡΑ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου