Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (ΠΟΕΔΗΝ )
ΑΘΗΝΑ 30/01/2012

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 3318ΠΡΟΣ ΤΑ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΕΔΗΝ
 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


 

                Η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ με απόφαση του Γ.Σ. στηρίζει και καλύπτει τις κινητοποιήσεις των Σωματείων μελών της, που αντιστέκονται στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και του μνημονίου. Καλούμε τα Δ.Σ. των Σωματείων να αναπτύξουν μορφές αγώνα για την Ανατροπή αυτής της πολιτικής.

                Την ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ προσδιορίζουμε σαν ημέρα Δράσης όλων των Σωματείων Πανελλαδικά με Ανοιχτές Συνελεύσεις –Συγκεντρώσεις – Διαμαρτυρίας.                Τα αιτήματα της κινητοποίησης είναι:

1.       Ανατροπή του Μισθολογίου με ουσιαστικές αυξήσεις Μισθών.

2.       ΑΜΕΣΗ ένταξη στα ΒΑΕ των Υγειονομικών με καταβολή του Ανθυγιεινού Επιδόματος.

3.       Άμεση καταβολή δεδουλευμένων για το 2011. Επαρκή χρηματοδότηση για ασφαλή λειτουργία των Νοσοκομείων το 2012Για το ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ 11π.μ. κάτω από το ΥΥΚΑ.

Για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ στις 11π.μ. κάτω από τις ΥΠΕ.ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗΣ                   ΕΡΜΗΣ ΚΑΣΣΕΣ


Η πίεση του κόσμου έκανε την Ποεδην να στηρίξει τις κινητοποιήσεις στα νοσοκομεία.Είναι βλέπετε και το συνέδριο της Ομοσπονδίας στην μέση και πρέπει να δείξουμε αγωνιστικό πρόσωπο.Το τί έχουν κάνει μέχρι τώρα οι " ηγέτες " της Ομοσπονδίας,όλοι το γνωρίζουμε.Γενικές συνελεύσεις σε όλα τα νοσοκομεία ΤΩΡΑ!!!Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι αποφασίζουν τις μορφές πάλης....το τελευταίο για κάποιους που  " θυμήθηκαν " τώρα , την ύπαρξη των Σωματείων,φοβούμενοι την αποφασιστικότητα των εργαζομένων...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου