Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΕΡΙ ΒΕΡΙΚΟΚΩΝ,ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ,ΦΥΣΤΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΩΝ......

Γνωρίζω καλά  κύριε υπουργέ  « τι εστί βερίκοκο »  από τις βάρδιες,μ΄ένα ή κανένα  ρεπό,από το πρωί και νύχτα, γιατί το πρόγραμμα « δεν βγαίνει » λόγω έλλειψης προσωπικού.
Γνωρίζω καλά κύριε υπουργέ « τι εστί βερίκοκο » τα βράδια όταν γυρίζω σπίτι μετά από εφημερία και την άλλη μέρα είμαι πρωί.
Γνωρίζω « τι εστί βερίκοκο » όταν ψάχνω για σύριγγες,φλεβοκαθετήρες,οινόπνευμα,γάζες.
Γνωρίζω « τι εστί βερίκοκο » όταν λέω στους ασθενείς ότι πρέπει να πάνε στο πλησιέστερο νοσοκομείο που απέχει 50-60 χλμ για ένα γρέζι, για ένα κολικό νεφρού,για μια ρινορραγία γιατί δεν εφημερεύει στο νοσοκομείο  η ανάλογη ειδικότητα.
Γνωρίζω καλά το «τί θα πει βερίκοκο » όταν η οικογένειά μου δεν ξέρει τί θα πει αργία,Χριστούγεννα,Πάσχα ,Σαβ/κύριακο. Όταν από τα 780 ευρώ που παίρνω, με  τις απλήρωτες ώρες των αργιών και των νυχτερινών,προσπαθώ να τα φέρω βόλτα - τί να (πρωτο) πληρώσω;Το χαράτσι,το φροντιστήριο,το ρεύμα ,το νερό,το σούπερ μάρκετ , το....,το......,το....,το.......Ακόμα και τον καφέ που είπατε κύριε υπουργέ, τον φτιάχνω  στο σπίτι ( γιατί σκέφτεσαι και το ευρώ που θα δώσεις ) και αυτόν αν τον πιώ, λόγω δουλειάς.

Φυστίκια δεν τρώω λόγω αλλεργίας και δεν παίζω στοίχημα γιατί τα περισσότερα παιχνίδια είναι στημένα.....

                                                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου