Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

''Αγαπητέ κύριε Ράιχενμπαχ,.....

«Πέντε Πρόεδροι φορέων που ασχολούνται με το φάρμακο έστειλαν επιστολή στον Χορστ Ράιχενμπαχ για το ζήτημα του ΕΟΠΥΥ» (κλικ εδώ).
Δεν σας θυμίζει παιδικό παραμύθι αυτή η αφελής ιστορία; Πέντε αρνάκια στέλνουν επιστολή στο λύκο και τον παρακαλούν να τους βρει τροφή, επειδή κοντεύουν να ψοφήσουν από την πείνα.
Για την ιστορία αναφέρουμε πως την επιστολή υπογράφουν οι πρόεδροι του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων της Ελλάδας (ΣΦΕΕ) κ. Κωνσταντίνος Φρουζής, του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) κ. Δημήτριος Δέμος, της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας (ΟΣΦΕ) κ. Μανώλης Κάτσαρης και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φαρμακαποθηκαρίων κ. Ανδρέας Γαλανόπουλος.
Οι παραπάνω ψοφοδεείς κύριοι που απευθύνονται σήμερα στον γκαουλάϊτερ Χορστ Ράιχενμπαχ πριν λίγους μήνες διατύπωναν τα ίδια ακριβώς αιτήματα στον ανθύπατο Α. Λοβέρδο με τον ίδιο παρακλητικό τρόπο, με την οσφύ κεκαμμένη και ικετευτικό βλέμμα στα μάτια.
Ε, λοιπόν, μπορεί να καταλογίζουμε τα χίλια μύρια στον ιατρικό κλάδο, αλλά ποτέ κανένας γιατρός δεν σκέφτηκε να υποβάλει τα σέβη του στον Λοβέρδο και τον Ράιχενμπαχ, ζητώντας την εμπλοκή των κατακτητών στα ζητήματα που μας απασχολούν.
Αυτό και μόνο αποτελεί ύψιστη τιμή για τον ιατρικό κλάδο..

και όχι μόνο του ιατρικού κλάδου θα προσθέταμε εμείς....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου