Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός


Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Συνεχίζουμε αγωνιστικά και ανυποχώρητα στον αγώνα μας! Καλούμε όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους σε μαζικό πανυγειονομικό ξεσηκωμό για να ανατρέψουμε την βάρβαρη νεοφιλελεύθερη πολιτική του Μνημονίου – Τροϊκα που κατεδαφίζει και διαλύει ότι απέμεινε όρθιο από το κάποτε Δημόσιο Δωρεάν ΕΣΥ.
Αποφασίζουμε:
1)Πέμπτη 2/2, Γενική Συνέλευση/συγκέντρωση στα ΤΕΠ, 8.30πμ και διαδήλωση στο υπ. Υγείας 10πμ . Συμμετοχή στη Συντονιστική Συνέλευση των επιτροπών αγώνα/ΔΣ από τα σωματεία των νοσοκομείων μετά από την διαδήλωση. Διατύπωση πρότασης προς την Συντονιστική των νοσοκομείων για γενικευμένο μπλακ άουτ στην Υγεία.
2)Παρασκευή 3/2, Γενική Συνέλευση/συγκέντρωση στα ΤΕΠ, 8.30πμ, και ανοιχτή συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ για ενημέρωση της κοινωνίας για τα προβλήματα των ασθενών και των εργαζομένων, κλείσιμο του 5ευρω, αποκλεισμός των ταμείων, και ενημέρωση των συναδέλφων στο νοσοκομείο.
3)Κυριακή 5/2, 11πμ, Συμμετοχή στην Ανοιχτή Πανελλαδική Συνέλευση των σωματείων/συλλόγων/συνδικάτων που καλεί ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
4)Καθημερινή ενημέρωση των πολιτών στον σταθμό του Μετρό με κείμενο ενημέρωσης προς τους πολίτες και τους χρήστες υπηρεσιών υγείας.
5) Δευτέρα 6/2, Γενική Συνέλευση/συγκέντρωση στα ΤΕΠ, 8.30πμ, κλείσιμο του 5ευρω, αποκλεισμός των ταμείων, και ενημέρωση των συναδέλφων στο νοσοκομείο.
6)Τρίτη 7/2, Συγκέντρωση στα ΤΕΠ 8.30πμ και Γενική Συνέλευση στο Δώμα 11πμ, και σχεδιασμός για απεύθυνση προς ταξικά σωματεία/συνδικάτα/συλλόγους ασθενών για συντονισμό δράση,
Απαιτούμε!
  • Ανατροπή/απόσυρση του ενιαίου μισθολογίου που συνδέει μισθούς -παραγωγικότητα!
  • Καμία περικοπή ωρών - άμεση πληρωμή όλων των δεδουλευμένων!
  • Αυξημένο κονδύλι για το 2012 με βάση τις υγειονομικές ανάγκες του λαού, την αυξημένη προσέλευση στα δημόσια νοσοκομεία, και τα ασφαλή προγράμματα υπερωριών και εφημεριών.
  • Καμία εφεδρεία-καμία απόλυση εργαζόμενου!
  • ΟΧΙ στην αποδόμηση των ΒΑΕ - ένταξη ΟΛΩΝ των υγειονομικών και εργαζομένων στη δημόσια υγεία στα βαρέα και ανθυγιεινά.
  • ΟΧΙ στο κλείσιμο - συγχώνευση νοσοκομείων - ΚΥ- πολυϊατρείων!
  • ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ στο νοσοκομείο για ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους.
  • Εξασφάλιση ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ σε όσους εργαζόμενους το έχουν ανάγκη!
  • ΕΝΙΑΙΟ, ΚΑΘΟΛΙΚΟ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ σύστημα υγείας - πρόνοιας με πλήρη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Κατάργηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και της λογικής του κέρδους στην υγεία!
Τετάρτη, 1/2

Ανοιχτή Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα
Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου