Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ " ΤΖΑΝΕΙΟ "


Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο για τις κινητοποιήσεις στο " Τζάνειο ":



Ενημέρωση από Τζάνειο

Συνεχίστηκε για 2η ημέρα η αποχή από τα καθήκοντα μας στο  Τζάνειο νοσοκομείο για τους μισθούς εξαθλίωσης και την μη καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών μας.
Σήμερα ημέρα γενικής εφημερίας το νοσοκομείο λειτούργησε με προσωπικό ασφαλείας, στο χειρουργείο αντιμετωπίστηκαν μόνο επείγοντα περιστατικά και ο κόσμος προσήλθε μαζικά στην είσοδο του νοσοκομείου.
Αυτό που είναι σημαντικό να επισημάνουμε είναι ότι ήρθε και πολύς κόσμος που είχε ρεπό και παρέμειναν και αρκετοί εργαζόμενοι που την προηγούμενη ήταν νύχτα.
Παρά την απαίτηση πολλών εργαζομένων για την πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης στο αμφιθέατρο για να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση, αφού στην είσοδο δεν ήταν δυνατόν λόγω του χώρου να γίνει, η πλειοψηφία του συλλόγου αρνήθηκε πάλι να ακούσει τους εργαζόμενους με το πρόσχημα ότι δεν αποφάσισαν κάτι τέτοιο στο σύλλογο.
Να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση του συλλόγου που έγινε ψήφισαν να μην γίνει συνέλευση και τα δύο κόμματα πασκε-δακε.
Από πότε δύο παρατάξεις με 7 μέλη (4 πασκε – 3 δακε) μπορούν να αποφασίζουν σε κλειστές συνεδριάσεις ότι θέλουν και να μην συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σ’ αυτό.
Όταν ψηφίζεις εκπροσώπους για το ΔΣ δεν τους δίνεις το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν εν λευκώ για όσο διάστημα διαρκεί η θητεία τους.
Αλλά αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους για τον τρόπο που συμπεριφέρονται ορισμένοι παράγοντες που νομίζουν ότι είναι λαοπρόβλητοι, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να εκμεταλλεύονται την απελπισία των ανθρώπων που έχουν κάποια ανάγκη.
Σε λίγο διάστημα θα γίνουν εκλογές για τον σύλλογο, όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται αυτές τις μέρες ας αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί για να απαλλαχτούμε  από όλους αυτούς που απειλούν, που γλείφουν την διοίκηση, που διορίζουν προϊστάμενους και προϊστάμενες, που δεν έχουν προσφέρει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια στον απλό εργαζόμενο παρά μόνο σε κάποιους ‘’κολλητούς’’ βάζοντας τους σε αλλότρια καθήκοντα και τους βλέπουμε τώρα να αποτελούν τους χειροκροτητές αυτών των λαμόγιων όχι βέβαια επειδή τους συμπαθούν αλλά από ανάγκη μην τυχόν και ξαναγυρίσουν εκεί που δούλευαν!
Συνάδελφοι οι μέρες τους τελειώνουν, η επίθεση που δέχονται αυτές τις μέρες από εργαζόμενους τους έχει αναγκάσει να είναι κλεισμένοι στο άντρο τους στο γραφείο του συλλόγου.
ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΜΗΜΑ
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου