Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ....ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ NΤΥΝΑΝ

ΑΘΗΝΑ 06/01/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την συνέχιση της κατάληψης των εργαζομένων στα γραφεία της Διοίκησης και τις έντονες πιέσεις των εργαζομένων του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν ακολούθησαν οι παρακάτω εξελίξεις:
 Εξαφανίστηκε, άμα τη εμφανίσει του, ο ειδικός που θα αναλάμβανε τη σύνδεση του νοσοκομείου με τον ΕΟΠΥΥ κος Χαραλαμπάκης.
 Ο κύριος Μαρτίνης δήλωσε ότι απέχει των καθηκόντων του για 1 ½ τουλάχιστον μήνα από την Προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, για λόγους υγείας...
 Βάσει καταστατικού, τον Πρόεδρο όφειλε να αντικαταστήσει ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος του Υπουργείου κος Στεργίου, ο οποίος όταν ενημερώθηκε για την κατάσταση κοινοποίησε την παραίτησή του. Ο ίδιος και κατ' επέκταση ο πολιτικός του προϊστάμενος κύριος Λοβέρδος, δείχνουν ότι δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση που έχει περιέλθει το νοσοκομείο μας, για την οποία φέρει ευθύνες, ενώ τα παιχνίδια του δεν έχουν τέλος. Το Υπουργείο πρέπει να καταλάβει, ότι έχει αρμοδιότητες τις οποίες ΟΦΕΙΛΕΙ να αναλάβει.
 Αυτή τη στιγμή το Ερρίκος Ντυνάν βρίσκεται ακέφαλο.
 Αυτή τη στιγμή ΜΟΝΟ οι εργαζόμενοι του Ερρίκος Ντυνάν το κρατούν ζωντανό, με αυτοθυσία παραμένοντας απλήρωτοι.


Κύριε Υπουργέ Υγείας, Κύριε Μαρτίνη

ΕΧΕΤΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.
ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 1200 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΑΡΑΓΕ;
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου