Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Αμετανόητος ο Λοβέρδος (από http://www.gazzetta.gr/)

Ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM για τα αθλητικά σχόλια που κάνει μέσω του blog του και επιχείρησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, καθώς τον τελευταίο καιρό υπήρχαν έντονες αντιδράσεις για τα σχόλια που κάνει, την ίδια ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και βρίσκεται σε βαθιά κρίση.
«Είμαι Ολυμπιακός και το έχω δηλώσει. Έσπασα το δήθεν τακτ του να μη λες τι ομάδα είσαι από παιδάκι. Αυτή τη θλιβερή υποκρισία εγώ και κάποιοι άλλοι τη σταματήσαμε. Ασχολούμαι χρόνια με τον αθλητισμό και δεν το κάνω για ψηφοθηρία. Η πολιτική έχει χώρο για τον αθλητισμό», είπε ο κ. Λοβέρδος επιχειρώντας να απαντήσει σε όσους τον κατηγόρησαν ότι αντί να δουλεύει στο Υπουργείο του, ξοδεύει χρόνο στα γήπεδα και στο γράψιμο των σχολίων του!

Αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό. «Προκριθήκαμε στους ομίλους του Europa League χωρίς κέντρο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατάφερε να αναδείξει τον Μανιάτη από δεξί μπακ σε ρόλο αμυντικού χαφ και μαζί με τον Μοντέστο ήταν εξαιρετικοί. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά», τόνισε για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, ενώ για τον σημερινό εξ αναβολής αγώνα με τον Λεβαδειακό, είπε: «Ο Ολυμπιακός έχει βάθος στον πάγκο του, αλλά δεν είναι εύκολο το ματς. Ο Λεβαδειακός έχει δείξει πως είναι καλή ομάδα. Πάντως πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα νικήσει».

Εκτός από τον Ολυμπιακό, δεν μας λέει ο υπουργός τί θα γίνει και με τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στα νοσοκομεία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου