Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ;

Ημέρες χούντας


Όσο θα απομονώνεται και πιο πολύ αυτή η κυβέρνηση από την κοινωνία, καθώς καταφεύγει  στα πιο βάρβαρα και αντιλαϊικά μέτρα που γνώρισε ο λαός μας, τόσο θα καταφεύγει σε μεθόδους βγαλμένες από τις  πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας μας.
Τα ανδρείκελα αυτά της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτική  ομάδας του ΠΑΣΟΚ είναι ικανά να κατεβάσουν και  τα τανκς στους δρόμους .
Εμάς δεν θα μας εξέπληττε καθόλου κάτι τέτοιο .
Έτσι κι αλλιώς χούντα τους αποκαλούμε  εδώ και καιρό και μάλιστα κάποιοι παρεξηγήθηκαν κιόλας, θεωρώντας «τραβηγμένους» και ακραίους  τους χαρακτηρισμούς μας.

Έτσι ε;
Για να δούμε όμως..

Η διοίκηση λοιπόν του Νοσοκομείου Αγ.  Σάββας προχώρησε στη δικαστική δίωξη του συλλόγου των εργαζομένων, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα και ζητώντας να βγουν παράνομες οι συνελεύσεις των εργαζομένων.
Μάλιστα απαιτεί και 500 ευρώ από κάθε εργαζόμενο και προσωπική κράτηση!!!
Στην  δε προϊσταμένη του τεχνικού προσωπικού του νοσοκομείου στάλθηκε χαρτί από την αστυνομία να περάσει επί λέξει: "διά υπόθεσίν της"!!!

Ανατριχιάσατε ;
Διαβάστε εδώ τα έγγραφα κάνοντας κλικ στις εικόνες

Προσέξατε δε ειδικότερα στη δεύτερη σελίδα της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων της διοίκησης του νοσοκομείου και συγκεκριμένα στη 1η παράγραφο της δεύτερης σελίδας  όπου η διοίκηση ζητά από το σωματείο των εργαζομένων να πραγματοποιεί τις συνελεύσεις του σε χρόνο... εκτός ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών του νοσοκομείου!!!

Τώρα βεβαίως όλοι εσείς  γνωρίζετε ότι  οι υπηρεσίες των νοσοκομείων λειτουργούν σε 24ωρη βάση, οπότε…

Τα πράγματα αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι θα μπορούσαν να ήταν για γέλια αλλά...
υπάρχουν   σημάδια ότι μέρα με τη μέρα το καθεστώς βυθίζεται όλο και πιο πολύ σε μεθόδους δικτατορίας, καλυμμένης με κοινοβουλευτικό μανδύα.
( Εξ ου και  οι τρυφερές περιπτύξεις με το κόμμα του Καρατζαφέρη)

Η άμεση απάντηση όλων των υγειονομικών και  όλων των εργαζομένων είναι επιβεβλημένη, ενημερώνοντας όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας αλλά και βγάζοντας ψηφίσματα  καταγγελίας των αντιδημοκρατικών ενεργειών της διοίκησης του νοσοκομείου Αγ. Σάββας.
(πηγή:Aγωνιστική Παρέμβαση Νοσοκομείου Πρέβεζας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου